« Litt flere bilder... | Main | Permtid »

Mai 17, 2007

Ja vi elsker...

Kom mai du skjønne milde...
med feberhete kinn
17. mai er vi så glad i
vi svetter og stresser
men har det nå bra, vi

Dagen rant
og rant
og det rant visst litt til, for godgullet som vanligvis våkner mellom fire og fem, våkna ikke før salutten klokka sju. Da visste hu mor at noe var galt. Og da jeg fikk se snørrenesa, som i alle fall rant, var jeg ikke i tvil. 39 grader og nasjonaldagen kunne begynne. Jaja, dagen har vært fin, den. Lillegull er syk, men ikke verre enn at hui i et ubevokta øyeblikk fikk fart over seg. Klokka var kvart på ti og i følge vår egen avtale skulle vi vært på vei ned til byen for å bivåne barnetoget. Så langt var vi vel ikke kommet, men foreløpig allikevel ikke desperate. Storegull var ferdig med sko og bunad og det som gjensto var litjsnupp. Få på henne en kjole og dra ut. Jada. Hu satt så lykkelig på bordet. Med storesøsters youghurt på hode, skuldre, kne og tå, kne og tå.

Smile, smile, smile og trallala, hårvask og klesskift og enda godt vi ikke har større unger. Kjenner foreløpig ingen som går i barnetoget, så litt forsinkelse er egentlig greit. Toget her i byen varer i noen lange og kanskje til og med en brei en.

Til lykke med nasjonaldagen, alle! Har til og med smil å dele til alle dere kjære anarkister, internasjonalister og andre 17. mai-hatere... Så til sist: velkommen sommer, du som vi ser så gjerne.

Posted by mathea at Mai 17, 2007 07:01 EM